ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Thursday, July 9, 2009

tukar lagikkkk...

hehe...aku dah boring ngan cat umah aku yang wana garang...so ....ok ke cat baru umah aku ni?banyak lagi yang aku nak update kat blog aku ni tapi tak de masa lah....kat umah pun aku dah jarang sangat melayan internet..tak de masa arrr....

4 comments:

  1. sejuk mata memandang..
    kaler ijau =)

    ReplyDelete
  2. Radiah; Kali ni ko tuko cat kaler ijo ye..kaler feberet ko. Kaler feberet aku jugek! ngeh2.. Tu aku tak tuko2 cat umah tu..sayang tul aku ngan kaler tu. Aku dah try cuba tuko kaler lain..ish! mata ni nak yg lama jugak. Tu yg dikekalkan tu.

    Radiah; aku ada mp3 lagu loghat Pahang..tajuk Makwe Koi. Best aku dengo..ingat ke Bentong aje. Dlm lirik tu..makwe koi tu namanya Nine. Lo..aku tingat kat ko ler. Nama ko Nine gak. Sesuai beno ngan ko..hehe..

    ReplyDelete
  3. cantik .. suka background nie.. redup mata memandang..

    ReplyDelete