ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Monday, July 27, 2009

Dah lama ku tak bershopping di online....

Hmmmm...dah lama jugak aku tak bershopping di online kan?ya lah baju tuk E in pun dah banyak..tinggal tunggu nak pakai je....jadinya aku pun bershopping lerrr tuk diri ku sendiri plak......
ni ha...3 bungkusan sekali sampai...last week order..last week transfer dan bank in duitnya...tadi lepas balik dari meronda kat pesta buku UPSI, aku nengok bungkusan2 ini di atas meja ku...
yang pertama....waist trimmer + balo chilli slimming gel.....baru RM 53.00 je....+ membership......jadinya aku kena bayar RM 73.00. rasanya dah dekat dua minggu aku dok layan kat blog yang jual menda2 ni sampailah aku terasa nak membeli....ni ha perut aku ni ha...cam orang ngandung 4 bulan je..tak mo surut2 pun...dah letih dah dok mendengar orang bertanya...ngandung lagi ke?eeee besarnya perut dia....huhhhh...tak pe tak pe...aku berusaha untuk mengempiskan perut ku ini...yang penting usaha...USAHA TANGGA KEJAYAAN...tak gitu????
yang ini pulak....tudung jerut plain.....hehe saje beli tuk pakai pi keje ke jenjalan ke..yang penting senang..sarung aje.....tadi dah try kat umah...cantik....ni yang buat aku nak beli banyak lagi ni...hehe..jap...2 helai ni harganya berpatutan tau....murah je.....
last one...plain shawl with permata....murah je..tu yang aku beli tu....transfer duit lagi...aku sebenarnya tak suka transfer duit pasal kena 50 sen..ya lah dari bank lain ke bank lain kan?tu pasai aku suka pi bank in je duitnya kalau aku bershopping di online..tak pun aku suh opismate aku tolong transferkan duitnya pasai bank dia sama ngan bank peniaga online.....so, sekian cerita untuk kali ini......malam ni start lerrrr aku pakai waist trimmer ngan balo chilli slimming gel tu......mudah-mudahan perut ku ini kembali mengempis.....(agaknya lemak dah tepu kat tang perut yaaaa????hehe..tapi aku tengok The Biggest Loser kat channel 702 tu boleh je dari gemuk beratus paun turun hingga ke puluhan paun.....tapi ya lah..kenalah exercise kan????? aku pun rajin gak exercise kat umah....
ehhhhh jap ya....terlupa plak aku nak masukkan blog yang jual tudung2 yang aku beli ni semalam...sebab tadi ada yang bertanya......
1. tudung jerut plain tu aku beli kat sini http://mama-homebiz.blogspot.com
2. plain shawl permata tu plak aku beli kat sini http://kedaiprincess.blogspot.com
3. yang waist trimmer tu di sini http://lovelymebeautyshop.blogspot.com
sekian...selamat bershopping.....

9 comments:

  1. shoping timeeeeee!!!!!!!!lawa shawl tu cklat gelap......

    ReplyDelete
  2. kene 50 sen ke cas transfer ke bank lain? rasenye 2 hengget. selamat berbiggest loser lah. Echeh!!

    ReplyDelete
  3. xpe raja tunggu nk puasa ni.. mesti susut perut tu...

    ReplyDelete
  4. Seronoknye shopping online... tudung pon beli kat tenet jer ek.. senang :)

    ReplyDelete
  5. wah sonok akak shoping online.. senang eh kak tak penat cuma kuar duit jek....

    ReplyDelete
  6. salam..


    pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

    ReplyDelete
  7. rajin adik shopping online .. akak .. entahhlahhhh

    ReplyDelete
  8. hai sis,,, salam kenal... perghhh tu dia,, beli online ek,, senang kan.. :)

    ReplyDelete