ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Saturday, July 18, 2009

Award......

Hari ni pepagi aku dah melayan tenet tapi tak lah pagi sangat, dah kul 9.44 am ni, E in dalam buaian pasai pagi tadi bangunnya awal sangat kul 6.30 am...semua keje umah dah settle...nak masak je...lagi...E in pun dah breakfast nasi goreng planta..dah mandi tu pasai dia sedap sangat tido..., aku berjalan dari satu umah ke satu umah....singgah di umah miszmama@haslinda ehhhh ada award rupanya tuk aku, aku pun apa lagi..rajin lerr melayan award dan tagnya....
1. Kenapa korang rase korang patut dapat award ni ???
- kawan dah bagi so aku terima dengan hati yg terbuka
2. Ucapkan penghargaan korang pd sape setelah terima award ini.
- thank you very much sebab tak lupa akak di sini walau tak penah bersua..
3. Korang wajib bagi pada 10 orang penerima mama
- ehhh aku nak bagi lebih dari 10 orang..aku nak bagi award ni kat semua followers aku...

2 comments:

  1. sedap nyer nasi goreng planta...nyumm..nyum....

    ReplyDelete
  2. kak, saya amik ye award tu...:)

    ReplyDelete