ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Thursday, July 9, 2009

International Students
Semalam 8/7/2009, ada sesi taklimat untuk pelajar antarabangsa dari China di Bilik Serbaguna 1, Perpustakaan Tuanku Bainun....gambar ni aku minta tlg ngan opismate aku tangkapkan....masa ni sesi berkaitan dengan Perpustakaan..tu haaaa 2nd boss aku tengah bagi taklimat kat dorang semua...dalam2 ramai ni terselit seorang student dari Brunei Darussalam...OOOO tinggi2 sungguh students dari China ni..cam model jek aku nengok..hehe...aku dimaklumkan student di adalah student Fakulti Seni & Muzik......blaja apa lah ekk? menari?hehe aku pun tak tahu.....

No comments:

Post a Comment