ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Friday, August 7, 2009

Majlis perkahwinan adik perempuan ku...

Huhu....semalam aku try transfer gmbr dari kamera ke pc ku ini tapinya tak boleh.....so, tak dapat lerr aku nak bercerita ceriti...apa pun majlis bertandang ke umah pihak lelaki adalah esok, hari sabtu di (F) Raja Alias 1, Bandar Sri Jempol, Negeri Sembilan....esok pepagi buta aku, hubby laling dan E in akan bertolak dari Tanjong Malim, abah aku petang ni dah bergerak ke sana...aku? tak dapat nak pi awal sebab student OUM tengah exam la ni...so hubby laling masih bekerja ok?
Jap...adik pompuan aku ni study kat UPM lagi...suaminya ni kalau tak silap aku kawan2 dia masa blaja kat UiTM Jengka....pas study kat UiTM Jengka, adik aku dapat offer sambung degree kat Arau...kejap je satu semester je dia kat sana...tak tahan sebab jauh sangat...susah bila nak balik jadinya berenti UiTM....dapat UPM....sebelum masuk UPM, interview kat UPSI, ingatkan dapat lerr UPSI tapinya tidak...emmmm tak pe lah...suka hati dia lah....hehe

1 comment:

  1. wah uitm jengka tu dulu tpt saya belajar tu....jaman 90 an dulu..

    ReplyDelete