ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Friday, August 7, 2009

Akhirnya....

Yehaaaa...akhirnya aku berjaya juga transfer gambar dari kamera ke pc aku ini....setelah bekerja keras dari semalam....punya lah banyak gambar...lambat plak nak pindah...hehe...sambil2 aku wat keje opis...sambil2 tu aku pindahkan gambar.....memula skali...nak bagi korang nengok kek kawen adik aku ni yang aku tempah dengan Kak Tun Boxhousestudio...sebulan awal aku dah tempah ok?tu pun penat cari idea cam ne nak design kek ni....jadinya...korang layan gambar kek ni dulu ok?harga? kena tanya ngan Kak Tun sendiri....apa pun mekaseh kat Kak Tun sebab keknya cantik sangat dan tak manis sangat fondantnya.....



psssttttt...korang nak tahu???lepas je adik aku potong kek ni...orang2 sebelah pengantin lelaki dok mengorek bunga tu...adehhhh.....tak tau nak kata apa dah.....

4 comments:

  1. cantik kek tu..
    klu bkn kek..leh gntung wt hiasan..he..

    ReplyDelete
  2. SAYA TAK PERNAH MAKAN FONDANT KEK(FODANT TU BAGI KEK TAHAN LAME.), SEDAP TAK?

    ReplyDelete