ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Thursday, December 31, 2009

Welcome 2010......


Pyzam Glitter Text Maker
Glitter Graphics Maker & MySpace Layouts

Sekejap je masa berlalu....esok dah masuk tahun 2010......aku pun dah semakin tua.......hehe....azam tahun baru?????Insya Allah sekiranya aku dapat tukar ke Kuala Lumpur atau Shah Alam dan dapat tinggal bersama hubby laling, aku nak sambung belajar semula.....ya lah aku pun ada cita2....tak kan nak takat ni je kan?????Selama ni pun bukannnya aku tak nak sambung belajar, tapi adik-beradik aku ramai, memandangkan aku anak nombor 2 dan kakak yang sulong, jadinya aku kena lah berkorban demi adik2.....alhamdulillah semua dah besar panjang, dah ada kerjaya memasing, dah pandai cari duit sendiri dan aku pun dah berkeluarga, jadinya tanggungjawab aku dah berkurang sket pada family aku.....boleh lah aku sambung belajar semula......aku pun tak nak di pandang rendah.....ya lah mentang2 lah dorang belajar tinggi2....ada gelaran pula tu kan (korang paham2 sendiri lah ya)......tak pe....aku akan penuhi impian aku tahun depan, Insya Allah jika dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki.......
****kalau tak dapat keje gomen, aku ingat aku nak minta private pulak...apa kata korang? Sebab aku pun ada KABEL BESAR gak kat private.......Hubby laling kata kalau private leh kasi gaji above RM 2,000.00...yes u can quit from gomen but jika ditawarkan gaji yang rendah....carilah gomen jugak.....so...apa pendapat korang semua???????cannot let my hubby laling stay by his own in Serdang / PJ forever (betul ke cakap omputih aku ni????hehe..aku sejak masuk gomen memang aku blurr sket cakap omputih...dulu aku keje private, staf HQ speaking je ngan aku, jadinya aku pun speaking jugak walaupun campur2).....kena follow ooooo.....sayang Hubby Laling, aku kena ikut jugakkkkk.......

4 comments: