ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Wednesday, June 3, 2009

Award From Ninie Dan Mama Tisya

Pagi ni cam besa lah...aku mesti layan blog aku dulu....wakakaka lagipon 2 big boss kat opis tak de ini hari, pi UKM...aku pon apa lah lagi...kutip award yang kawan2 kasi.....tag...nanti aku layan...
thanks to ninie sebab bagi award ni untuk kengkawan blogger dia yang jadi followers terawal....hehe...tqvm ninie.....Award yg ni plak terima dari Mama Tisya sebab aku antara followers Mama Tisya yang vote Tisya masuk TODDLER SUPER MODEL CONTEST..good luck to Tisha.....auntie wish u all the best...tqvm to Mama Tisya....

2 comments:

  1. thanks kak amik award dari saya.... jgn lupa singgah ke laman saya ye kak...:)

    ReplyDelete