ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Monday, May 25, 2009

Lawatan Kerja Ke Perpustakaan Universiti Sains Islam Malaysia, Nilai (Part 5)

hehe...last N3 ada bagitau nak cerita pasal lawatan kerja yang aku pegi ni..tapi cam tak de idea plak bercerita ceriti....hehe..kawn2 layan gambo aje lah ya? Any question....feel free to email me or ym (radiah_ed@yahoo.com)......
inilah peserta lawatannya...aku...sebab kategori tinggi..tersorok kat belakang antara 2 orang yg pakai tudung kaler pink tue....
book drop dari bahagian dalam....self check machine


jambatan yang berkapet...

1 comment:

  1. Radiah; aku rasa aku suka tgk library yg ko pi kat PJ ke kat ner ntah tu. Yg tu nampak best betul. Cara ko citer pun..wat aku rasa nk try masuk sana, hehe.

    Kat korea ke kat taiwan ntah..diorang ada wat library digital. Buku2 pun bentuk digital..wat2 selak mcm buku betul..pastu tukar laa muka surat mcm buku betul tu. Ko tgk kan masa last buletin utama mlm tadi? Mcm ko yg selalu pi lawat library yg canggih2..mesti ko teruja nk pi lawat library cam tu pulak, kn?

    ReplyDelete