ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Friday, September 11, 2009

Lori sampah ohhhhh lori sampah

lori sampah oooo lori sampah......
dah seminggu lebih sampah dalam tong sampah kat kawasan umah aku tak berkutip.....bau pun dah menyengat hidung....sampah umah aku tu sib baik lerr dalam tempatnya..tak de lah bersepah2 serata alam tetapinya sampah budak2 bujang depan umah aku tu...masya allah..bersepah2 aku tengok masa aku balik petang semalam, sampaikan polisterin makanan tu pun dah masuk dalam pagar umah aku...
adehh...apa sudah jadi dengan lori sampah di Tanjong Malim?last week aku nampak kat jalan ada lori sampah baru...tup tup this week sampah tak berkutip juga...dah nak masuk seminggu lebih dah ni..esok sabtu ahad..bertambah2 lagi lah sampah kat umah aku tu...
ya lah bulan posa ni kan aku masak..jadinya banyak lah sampah nya...ditambah ngan diapers anak lagi...ayoyoooooo......

sape nak jawab ni?tak kan di Tanjong Malim hanya ada SATU saje LORI SAMPAH? iskkkkk tak logik betul lah...kawasan perumahan punya lah banyak....Orang Majlis Daerah? apa macam?????????


1 comment: