ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Thursday, November 3, 2011

Suddenly........., i miss this little girl very much......

Assalamualaikum.........owhhh sila abaikan bedak yang comot itu ya...sendiri sapu bedak kat muka..heheheeee.... hari ni dah Khamis bersamaan 3hb. Nov. 2011...sekejap je masa berlalu....dan hari ni asik hujan je...sangat sejukkkkssss di opis ok......and tetiba aku RINDU pulak kat budak kecik ni...owhhhhh....November....lagi beberapa hari nak menyambut ulang tahun kelahiran this little girl yang selalu buat aku sesak nafassss bila kat rumah.....mesti nak kena marah baru duk diam....bila aku cakap dengan nada yang lembut....xde di hiraunya....aduiiii anak anak......bila dah marah....mesti timbul rasa menyesal kat hati aku.....apa pun...aku SAYANGGGG budak ini sangat-sangat.....Mama sayang E in sangat-sangat...maafkan mama ya sayang..... mama marah sebab mama tak nak perkara yang tidak diingini menimpa anak mama yang seorang ini....I LOVE U...muahhhh muahhh....Justify Full

No comments:

Post a Comment