ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Tuesday, November 29, 2011

Garang macam....

Perbualan semalam dengan E-in.....

E- in: mama ni garang macam Kak Ros lah....

Aku: ye ke mama garang macam Kak Ros?

E-in: iya...mama garang macam Kak Ros...

Errkkkkk........ haha... anak dah pandai bercakap...... macam ni lah.... agak-agak korang lah kan..apa sebabnya aku jadi garang ngan anak? Antara sebabnya.... nak ajak mandi pun susah, bila dah masuk dalam bilik air....main aje kojenya... bila dah siap semua, nak lap badan pun susah..berlari ke sana ke sini... lepas tu nak dipakaikan baju pun susah.... habis..... camne aku tak GARANG??????? hari-hari pun macam tu.... Anak anak.... aduiiiii haiiiiii...ni baru sorang anak....

1 comment:

  1. anak2 saya pun kata saya garang. abistu camne tak garang, balik keje mesti rumah bersepah macam tongkang pecah..

    tapi ada gak parents yang cakap dengan anak lemah lembut..anak noti pun tegur baik2 aje..memang bukan saya la tu...tak dapat nak senyum cakap elok2 kalau anak noti depan mata..hehee

    ReplyDelete