ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Saturday, January 23, 2010

Al-fatihah.....

This morning abah tepon bagitau anak Pak Long accident motor, ada kat hospital Raub.......abah ask me either aku nak balik ke tidak and aku bagitau camne aku nak balik...then around 11, my sister msg bagitau cousin dah meninggal dunia....aku....tak dapat nak balik kampung sebab hubby laling aku keje...esok pun keje....uhukkkkk...Al-fatihah untuk arwah Onn..semoga ditempat dikalangan orang2 yang beriman dan soleh...semoga rohnya dicucuri rahmat.....takziah untuk pak long (mom's brother) and mak long. Al-fatihah juga untuk Almarhum Sultan Johor.....Al-fatihah

3 comments:

  1. salam takziah..
    kita doakan moga roh mereka dirahmat ALLAH..
    ......alFatihah....

    ReplyDelete
  2. salam takziah dari saya juga..

    ReplyDelete
  3. salam takziah buat raja .. banyakkan berdoa buat arwah .. semoga dia tenang disana ..

    ReplyDelete