ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Monday, October 19, 2009

Jom makan......

Sabtu baru ni hubby laling tak keje..ya lah cuti Deepavali kan???jadinya aku pun malas nak masak....hehe...pagi tu aku dah bagi E in breakfast, pastu hubby laling bawa E in pi makan roti canai kat kedai mamak plak.......E in suka sangat lerrr dapat berjalan......then untuk lunch tengahari, aku ajak hubby laling pi kfc tapinya bila sampai kat sana, mak ehhh ramainya orang beratur...jadi aku malas lah nak makan kat kfc..pastu hubby laling ajak pi Secret Recipe...aku pun apa lah lagi..yahoo.......tapikan.....aku tak ambik lerrr makanan yang kami order....gambar E in adalah ni ha...orang tengok menu..dia pun nak tengok menu gak......layannzzzz......





3 comments:

  1. to lily: haha...tu sib baik dia bagi ikat rambut dia tu...

    ReplyDelete
  2. makin besar anak dara ini!!!semakin ayu..

    ReplyDelete