ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Monday, February 16, 2009

Perpustakaan Tuanku Bainun, UPSI


Salam....hari ni owang saje je letak gambar-gambar tempat owang makan gaji...kawan2, ini lah Perpustakaan Tuanku Bainun, Universiti Pendidikan Sultan Idris....sikit je gambarnya....nanti main entrancenya owang tempek kemudian ekkk....

Sebelum 'dicampak' ke perpustakaan, owang bertugas di pejabat naib canselor dari mula melapor diri iaitu pada 1hb. Mac 2002....then pada 19 Jun 2004 (kalau tak silap bulan lah....hehe), owang ditukarkan ke perpustakaan...so pada tarikh ini dah masuk 4 tahun beberapa bulan owang keje kat bahagian pentadbiran & sumber manusia, perpustakaan tuanku bainun.... kalau kawan-kawan nak tahu, perpustakaan tuanku bainun tu bersempana dengan nama permaisuri kesayangan rakyat perak...sape tak kenal DYMM Tuanku Bainun? Baginda juga merupakan Canselor UPSI.....untuk makluman kengkawan gak...owang bukan keturunan raja-raja Perak tau tapi sebelah Selangor (nak citer pun tak reti lah, takut tersalah citer lak...)

So, sehingga hari ini, owang dok kat PTD perpustakaan....

No comments:

Post a Comment