ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Thursday, February 19, 2009

My little princess melaram ngan kasut barunya.......

bakul mainan e in....
tempat feberet e in nih...

kusi tuh MIL yang bagi masa kami pindah dari umah MIL Januari 2008 yang lalu

teddy besar ni aku punya...so skang turun kat e in lah pulak kan?kasut dah kena tanggal dek e in.
errkkkk....kaki????
kaki anak patung ni ha....
tengoklah anak dara aku posing kat sliding door nih ngan kasut baru dia..
sebenarnya dalam kabinet tv ni asalnya penuh ngan cenderamata ku tapi bila anak dara ni dah pandai memunggah...aku simpan lah pasai dia suka sangat buat main...
jln-jln dalam umah ngan kasut baru dia......
tengoklah...bersepah anak patung dia...baru beli tu...

tengokkk...cute je kan kasut nih...
Semalam...masa pas ambik e in dari taska, dia meragam sket dalam kete, walaupun kete aku tu 'auto', tapi bila dia dah meragam susah lah jugak bagi aku nih...so aku pun bawa e in pi Yat Fong....kedai runcit ni besar gak.....aku bawa e in masuk...pi kat tempat mainan..memula dia pegang anak patung yang besar pas tu aku ternampak yang kecik sket...ada 3 lagi, murah plak tu so aku pun ambik...terus pi kaunter bayar.......dalam kete aku terpaksa buka plastiknya sebelum sempat sampai umah pasai e in dan menjerit nak main...aku pun bagi dia main....sampai umah memula aku tunjuklah kasut yang aky baru beli tu...amboi suka sangat anak dara aku ni...pas tu dia merondalah satu umah dari depan sampai ke dapur ngan kasut barunya itu...ya lah kasut tak kena tanah lagi...aku bagi lah pakai dalam umah...hehe
Kerusi yang aku letakkan bear tu actually mak mentua punya...dia bagi masa kami pindah umah Januari 2008 yang lalu.....sebenarnya aku tak nak pasai lepas ni kami nak pindah lagi...tapi lambat lagilah..tunggu umah yang kami beli siap..aku malas ambik kusi tu pasal nanti nak pindah banyak barang nak bawa...penat weh...lagipun kami bila ada umah sendiri nak lah beli sofa yang cantekkk kannnn??hehe...tapi hubby aku ambik jugalah...esok kalau pindah umah sendiri, hubby bagitau kusi tu anta umah mak semula...so, tu pasai lah umah yang aku duk skang ni 'kosong' je, tak banyak perabot pasai pikir nanti nak pindah lagi...banyak sangat barang, nanti nak mengemas pun penat...betul tak??????huuu bila lah umah aku nak siap ekkk???

1 comment:

  1. Bukan main e-in..sonok melaram kacut baru mama dia beli ye? Kacut ada bunyi pet..pet tak e-in?Baju tu..baju baru gak ke?
    Ni achik nak tanya cikit laa e-in..e-in tak bowing ke baju, kacut, cepit rambut, beg pek..cume kaler pink? hehe..kale ijau, biru, kunin, meyah..takde ke? huhu..

    ReplyDelete