ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Thursday, February 19, 2009

Pameran dan jualan buku di Perpustakaan Tuanku Bainun

Kalau kawan-kawan nak tahu...Perpustakaan Tuanku Bainun memang selalu mendapat permintaan dari Pembekal Buku untuk membuat pameran dan juga jualan buku kepada pengunjung perpustakaan...kat sini ada sikit gambar jualan buku tersebut tapi aku tak ingat dah bila tarikhnya dan dari syarikat mana....

Pada musim pesta buku pula, selalunya Pepustakaan Tuanku Bainun akan memanggil pembekal-pembekal buku untuk mempamer dan membuat jualan buku di UPSI...tapi sebab belum sampai pesta buku...so tak de lah gambarnya...nantilah bila sampai musimnya akan ku tempekkan gambonya...janji....

No comments:

Post a Comment