ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Tuesday, February 21, 2012

Walau tak nak ke sekolah tapi aku kena usaha....

Dah 4 hari termasuk hari ini aku hantar E-in ke taska (skul).....sebenarnya perkara ni dah lama terpikir di fikiran ku...walaupun buku latihan tetap ku belikan tapi hari ini aku berusaha juga mencari tulisan putus-putus di internet untuk memudahkan aku menyediakan nota pembelajaran buat puteri kesayangan ku..... xpe....kat rumah pun aku tetap ajar E-in menulis + membaca + mengira dan mewarna......dan hasilnya hari ini dengan bantuan officemate aku yang berjaya menolong mendownloadkan huruf titik-titik/putus untuk aku.....mekaseh banyak2 ya Fazli.... sebab dah banyak tolong akak.....

Alhamdulillah.....dah siap pun beberapa naskah buku nota pembelajaran untuk E-in dan aku akan search lagi di internet bahan-bahan yang sesuai untu pembelajaran E-in..

Oh ya...ini lah link yang ku dapat di internet (http://www.ceritarasahati2.com) sekiranya korang rasa apa-apa info kat situ yang sesuai untuk korang semua jadikan bahan rujukan......

No comments:

Post a Comment