ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Tuesday, February 21, 2012

Dah baca Harian Matero hari ini???

BERLAGAK SUCI..... Ya Allah...mudahnya manusia zaman sekarang... dah lah meragut pastu siap anta sms minta maaf..... pada mereka yang suka membuat perkara-perkara yang tidak berfaedah tu.... ingat-ingatlah....hari ini kita buat pada orang lain.....satu hari nnti kejadian yang sama akan berlaku pada diri kita sendiri......Usaha lah sikit kalau nak duit..jangan cari jalan mudah je.....Dan peringatan juga untuk mereka di luar sana khususnya wanita yang menunggang motorsikal...TOLONG LAH JANGAN LETAK HANDBAG ANDA DALAM RAGA MOTORSIKAL.....beringat sebelum kena....r

1 comment:

  1. Salam.. Betul tu beringat sebelum kena.. Saya ada pengalaman di samun di dalam kereta sendiri, waktu tu handbag diletakkan di tempat duduk penumpang di sebelah driver.. Jadi berhati2 ye.. Moga Allah melindungi kita dan menjauhkan kita semua daripada musibah atau kejadian yang tidak diingini..

    ReplyDelete