ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Thursday, August 18, 2011

Ya Ampun......

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua...ya Allah.....dah berapa kurun aku tak update blog ya????Last sekali post pada Jun 2011.......huhahaaaa.....maaf ya kawan-kawan sekelian.....bukan xde masa terluang....tapi banyak kerja yang perlu dilakukan di pejabat...kalau kat rumah pulak..ya lah bila dah pindah ke rumah sendiri..... signal Celcom Broadband langsung cam hampehh je....menyampah aku dibuatnya...kalau lunch time lak..aku banyak habiskan masa melayan fb dan window shopping dan terus shopping online kalau ada barang yang aku berkenan....

Nanti lah ya bila KERAJINAN aku datang untuk mengupdate blog, aku update ya....banyak gambar dan banyak cerita sebenarnya...nanti lah...bye bye.....

1 comment: