ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Friday, August 26, 2011

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 1432H


بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

Assalamualaikum semua.....tup tap tup tap....sekejap je dah 26 hari umat Islam berpuasa.....tinggal beberapa hari je lagi nak menyambut Aidilfitri. Dan dengan itu, di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 1432H kepada semua teman-teman blogger dan juga buat mereka yang menjadi silent readers blog aku ni..Mohon maaf juga sekali lagi kerana blog ini sudah jarang dikemaskini dek kerana kekangan masa.......

Buat teman2 yang balik kampung tu, aku doakan mudah2an perjalanan kalian semua termasuk aku dan keluargaku sendiri, dipermudahkan disepanjang perjalanan...Ingat lah orang yang tersayang sedang menanti ketibaan kita...

"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1432H"


1 comment: