ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Wednesday, April 6, 2011

Ya Allah Ya Tuhanku..aku REDHA dengan dugaanMu.....

Huk huk...

tarikh kejadian: 4hb. April 2011

masa: after 2pm - 5pm

location: umah sewa, Tmn Indah

yang hilang....

1 unit bangle (aku punya...mahal oooo...baru je aku trade in last year)..3 bentuk cincin (cincin beli masa bujang, cincin mak bagi + cincin tunang)...seutas rantai leher E-in + seutas rantai tangan E-in.....1 tin tabung E-in yang dah hampir penuh....brg kemas E-in pun aku baru trade in Disember last year sebab dapat duit main kutu....


huk huk...apa pun aku sangat2 bersyukur kerana kejadian berlaku ketika aku dan anak tiada di rumah dan juga ketika hari asben laling ku bercuti.....Tuhan masih sayangkan kami...aku REDHA...barang yang hilang boleh dibeli lain...kalau nyawa yang melayang.....?????? Ya Allah minta dijauhkan segala malapetaka ke atas keluarga ku....Amin.


nnti kat next N3 aku citer lebih detail kejadiannya...semalam EL sebab aku masih trauma dan masih ada rasa takut sehinggakan aku tak boleh tido..

2 comments:

  1. ouh kesiannya...takziah ye kak...

    ReplyDelete
  2. ouwh..takziah ye. smoga trus tabah menghadapi ujian Allah nie

    ReplyDelete