ANDA KESUNTUKAN MASA KERANA TIADA JURUGAMBAR? SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA

KLIK KLIK............kalau ada iklan, tolong klik ya.....

Wanita ISLAM wajib BACA...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

Doa untuk memudahkan sebarang urusan

"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan. Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki."

sumber: http://doaharian.blogspot.com/

Doa supaya dapat membayar hutang

"Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain."

'Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang."

sumber: http://doaharian.blogspot.com

My Followers....thank you so much

Thursday, February 28, 2013

Stay With Me My Love

Assalamualaikum semua....lately memang aku malas nak update blog....sebab dok giler ngan FB....ok lah xmo cerita banyak2.....just nak tanya korang semua suka tengok citer KOREA tak? Aku jadi sangat suka tengok citer KOREA masa dalam pantang..hik hik...dan sekarang ni tengah giler tengok cerita ni...tak dapat tengok petang...pagi2 buta aku tengok sambil menyambil kan...

Ada masa rasa geram dan menyampah bila tengok citer ni..ya lah banyak sangat berpusing2..lambat benar nak habisnya..heeee

1 comment:

  1. tak minat pulak tengok cerita korea..last tengok cerita Love in Paris kot..

    ReplyDelete